Populaire verfkleuren van het jaar 2022

Het nieuwe jaar klopt aan. Misschien staat een interieur make-over wel op het lijstje van jouw goede voornemens. Dit zijn dé verfkleuren bij uitstek waarmee jouw interieur opfleurt als nooit tevoren.

We bekeken de trendkleuren van de kleurexperts van de grootste verffabrikanten samen met de bijhorende kleurpaletten. Ook dit jaar bestaat het grootste deel uit natuurtinten en leuke pastelkleurtjes. Het zijn dan ook prachtige kleuren die je in elk interieur kan verwerken.

Levis

Levis kleurenexperts kozen voor Bright Skies™ als kleur van het jaar. Een neutrale, maar frisse kleur die elke ruimte opfleurt. 

Niet goed in kleurencombinaties? Levis maakte ook vier kleurenpaletten als inspiratie. Onze favoriet is de #3 Ambiance Trend Collection 2022. De lichte pasteltinten op de muur zorgt voor een fantastische samenhang met elk ander kleuraccent in jouw interieur.

Bron: Levis

Sigma Coatings

De kleurenexperts van Sigma gaan resoluut voor Olive Sprig, een zachte olijfgroene kleur met een grijze ondertoon. Het perfecte alternatief voor diegene die eens wil afstappen van de standaardkleuren. Met de toevoeging van enkele gouden accenten en kleurige details krijg je een unieke luxueuze look. 

Bron: PPG

Boss Paints

Boss Paints wil een statement maken met hun kleur van het jaar: re-used cardboard. De kleur gaat over hernieuwing. Een zachte aardetint die het natuurlijke terugbrengt in je ruimte. Gecombineerd met witte en zwarte accenten maakt dit een ideale rustige ruimte. 

Bron: Boss Paints

RAL 9010

Deze kleur komt helemaal terug in opmars en wij zijn fan! Je kan deze met verschillende kleuren combineren en je geniet nog steeds van een mooi resultaat. De neutrale kleur is ideaal als je de combinatie wilt maken met kleuren die wat meer aanwezig zijn.

Bron: RAL 9010

Wil je een ruimte in een nieuw kleurtje steken, maar ben je er nog niet helemaal uit welke kleur nu het beste in jouw interieur past? Geen probleem, onze experts geven je graag advies. Neem contact op met ons via +32 (0)56 43 99 60 of info@pattynnv.be voor advies op maat.

 

Bron: Trendkleuren 2022. (2021). De Verfwebshop. https://www.deverfwebshop.be/nl/blogs/tips-tricks/trendkleuren-2022/

Plannen om je woning of bedrijfsgebouw te laten schilderen? Laat je adviseren.

Schildersbedrijf Pattyn heeft meer dan 75 jaar ervaring met het schilderen en onderhouden van woningen, industriële installaties, bedrijfsgebouwen en openbare infrastructuren. Wij kunnen elk schilderproject aan. Heb je plannen om te schilderen? Contacteer ons om ze samen met jou te bespreken. We maken er graag tijd voor.

Maak een afspraak