Kwalitatieve schilderwerken van de bovenste plank

Pattyn-schilderen-interieur-bedrijfsgebouw-Delta-Light-Moorsele-5

Onze activiteiten begonnen in 1939, bij Albert Pattyn. Eerst volgde hij lessen aan de teken- en schilderschool. Kort nadien zag zijn eigen éénmanszaak in Sint-Eloois-Winkel het levenslicht. Schildersbedrijf Pattyn was geboren.

De firma kreeg na de oorlogsjaren nationale faam o.a. door de zware investeringen in materieel. Toen al voerde Pattyn particuliere, openbare en industriële straal- en schilderwerken uit. In die tijd voornamelijk in West-Vlaanderen, totdat Pattyn ook in andere streken aan populariteit won.

En vanaf dan ging de bal écht aan het rollen. Zo toonde ook de zoon van de oprichter – Ronny Pattyn – interesse om de activiteiten verder te zetten. De naam van het schildersbedrijf veranderde daarna in de firma Pattyn Albert & Cie NV. Nog later vervoegde kleinzoon Pedro Pattyn het familiebedrijf.

Sinds 1997 is het bedrijf gevestigd in de industriezone Gullegem-Moorsele van de gemeente Wevelgem. Met Pedro Pattyn aan het hoofd telt het schildersbedrijf vandaag ruim 30 medewerkers. De firma staat synoniem voor kwalitatieve schilderwerken van de bovenste plank.

Logo confederatie bouw schildersbedrijf pattyn

Lid van de Confederatie Bouw – Jonge Vlaamse Aannemer 2016

Schildersbedrijf Pattyn is lid van de Confederatie Bouw. In 2016 werden wij eveneens gehuldigd als Jonge Vlaamse Aannemer 2016 voor de provincie West-Vlaanderen.

Contacteer ons