Bescherming van uw oppervlak of constructie

Nood aan grote of kleine industriële reinigingswerken of schilderwerken op maat? Bij Pattyn garanderen we u niets minder dan kwaliteit én tevredenheid. Hoe bereiken we die? Voor elk project gebruiken wij de meest geschikte producten in functie van de ondergrond (hout, metaal, kunststof, …) Elk type project (bruggen, tunnels, tanks, machines en draagstructuren) vraagt ook een specifieke uitrusting. Wij houden ons klaar voor al uw industriële schilderwerken.

Anticorrosie

De combinatie van water en zuurstof kan dodelijk zijn voor uw stalen constructie. Daarom gebruikt Pattyn anti-corrosie coatings bij industriële en bouwkundige uitvoeringen. Het resultaat is een grotere duurzaamheid en een garantie op langdurige roestbestendigheid.

Betonbescherming

Ook uw betonnen gevel, parking- of magazijnvloer krijgt het vaak hard te verduren en verdient een extra beschermlaag. Naast de klassieke manieren om beton te beschermen, kunnen wij ook anti-graffiti coatings aanbrengen.

Brandwerende bescherming

Uw constructie beschermen tegen brand kan op verschillende manieren. Voor draagstructuren in metaal of beton werken we met brandwerende coatings of spuitmortels. Na de uitvoering maken wij een attest op waarmee de brandwerendheid van de constructie gegarandeerd wordt.

Hygiënische coatings

Bent u actief in de voedingsindustrie? Wij voorzien uw infrastructuur van hygiënische coatings. Deze coatings zijn schimmelwerend en belemmeren de groei van schadelijke organismen. Wij bezorgen na de werken een ‘food-approved’ certificaat.

Meer info? Een offerte? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

industrie-schilderwerken-pattyn4
industrie-schilderwerken-pattyn1
industrie-schilderwerken-pattyn3
industrie-schilderwerken-pattyn2