Schilderen van gebouwen


U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. U wilt dus dat uw woning of bedrijfsruimte uitstraalt wie u bent of wat u doet. Bij Pattyn zetten we de juiste toon voor élk type woning of gebouw. Prachtig schilderwerk voor buiten of binnen? U bent aan het juiste adres. Contacteer ons voor een prijsvoorstel.

Woningen

Binnen- en buitenschilderwerk van woningen. Schildersbedrijf Pattyn staat garant voor puur vakmanschap.

Bedrijfsgebouwen

Kwaliteit en betrouwbaarheid: die combinatie maakt van ons uw professionele voorkeurspartner voor alle schilderwerken in uw bedrijf.

Industriële schilderwerken


Nood aan grote of kleine industriële reinigingswerken of schilderwerken op maat? Elk type project (bruggen, tunnels, tanks, machines en draagstructuren) vraagt een specifieke aanpak. Pattyn is tevens bedreven in het aanbrengen van brandwerende en akoestische spuitmortels.

Schilderwerken

Meer dan 70 jaren expertise op het vlak van industriële schilderwerken. Anti-corrosie, betonbescherming, brandwerende bescherming en hygiënische coatings. Voor elk project gebruiken wij de meest geschikte producten.

Straalwerken

Bij straalwerken gebruiken we zowel zand, grit als water in functie van de omstandigheden. Pattyn beschikt over een eigen mobiele straalcabine zodat stofontwikkeling op de werf tot een minimum herleid wordt.

Spuitmortels

Wanneer klassieke brandwerende verf niet meer volstaat gebruiken wij brandwerende spuitmortels. Ook het aanbrengen akoestische spuitmortels behoort tot onze activiteiten.