Plannen om te schilderen? We schilderen ook je woning. Vraag advies aan een expert.

Schildersbedrijf Pattyn heeft meer dan 75 jaar ervaring met het schilderen en onderhouden van woningen, industriële installaties, bedrijfsgebouwen en openbare infrastructuren. Wij kunnen elk schilderproject aan. Heb je plannen om te schilderen? Contacteer ons om ze samen met jou te bespreken. We maken er graag tijd voor.

Maak een afspraak

Verfraaiingswerken op de Luchthaven van Zaventem

Brussels Airport Company stelt alles in het werk om de publieke infrastructuur in en rond de luchthaven zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De aanpassingswerken moet het veiligheidsgevoel n.a.v. de recente terreuraanslagen bij de passagiers verhogen.
Schildersbedrijf Pattyn is reeds jarenlang actief op de luchthaven te Zaventem voor het uitvoeren van diverse verfraaiingswerken en industriële schilderwerken. Onlangs herschilderden wij de ondergrondse parkeergarages voor de autoverhuurbedrijven die actief zijn op de luchthaven.
Als sluitstuk van 2017 werd onlangs het toegangscomplex opgefrist dat wagens toelaat om elk niveau van Front Park 2 te bereiken.
Door onze structurele samenwerking met Brussels Airport Company zien de betonnen parkeergebouwen er weer veel frisser uit.


ProjectHerschilderen ondergrondse parkingKlantBrussels Airport CompanyJaar2017