Om de binnenmuren van je woning af te werken zijn er ontelbare mogelijkheden. Behangpapier is lang een trend geweest. Met schilderwerken daarentegen kan je nog creatiever aan de slag.

Binnenmuren verven: Zelf doen of laten schilderen?

Je kan in principe zelf aan de slag om je binnenmuren te verven. Wanneer je pas gebouwd hebt of je hebt je huis gerenoveerd, dan raden we je weliswaar aan om een professional in te schakelen. De eerste keer dat een muur wordt geschilderd moet het meteen goed zijn. Neem bijv. oneffenheden in je muren: die zie je meestal pas nadat de de schilderwerken achter de rug zijn. En dan is het moeilijk om dit nog te corrigeren. Een professionele schilder zal eerst de muren perfect egaal maken en behandelen zodat de verf beter hecht op je muren.

Regen of sneeuw? Laat je binnenmuren schilderen

Bij Pattyn laten we onze verfborstels niet liggen bij regen of sneeuw. Onze klanten kunnen ervan meespreken. Wil je toch liever je binnenmuren onder handen nemen en twijfel je aan je verfkunsten? Wil je die splinternieuwe parketvloer in je living liefst niet mee schilderen? Doe beroep op een schildersbedrijf dat je volledig kan ontzorgen: van de voorbereiding tot en met de oplevering van de werken.

Schilderen is onze passie: al meer dan 70 jaar

Schildersbedrijf Pattyn heeft meer dan 70 jaar ervaring met het schilderen en onderhouden van industriële installaties, bedrijfsgebouwen, openbare infrastructuren en woningen. Ook uw huis verven wij, zowel buiten als binnen. Contacteer ons om uw plannen te bespreken. We maken er graag tijd voor.