We maken een prachtige nazomer mee dit jaar. Dat hebben we ook gevoeld tijdens de Senior’s Day in Golf & Countryclub De Palingbeek in Ieper. Traditiegetrouw was Schildersbedrijf Pattyn sponsor van dit jaarlijkse evenement. We vroegen ons terloops af hoe of je zelf je eigen golfsticks kan schilderen en hoe je dat doet?

We vonden voor jullie de perfecte handleiding…

Benodigdheden

Dat is heel eenvoudig: schuurpapier, spuitbussen met verf in de kleuren die je zelf wil en afschermtape.

Hoe ga je te werk?

Zorg ervoor dat je je in een plaats bevindt met voldoende ventilatie. Een beschermende bril en masker kan ook handig zijn. Gebruik eerst de afschermtape om alle onderdelen van je golfstick af te plakken die je niet wil schilderen. Daarna neem je een stuk schuurpapier om de delen die je wel wil verven op te schuren zodat het oppervlak iets minder glad wordt. De hechting van de verf wordt daardoor nog beter. Dan kan je eraan beginnen. Gebruik gewone spuitbusverf en verf de golfstick in meerdere lagen. Breng waar je wil accenten aan in andere kleuren. Laat de verf goed opdrogen en verwijder tenslotte de afplaktape.

Ziezo, bij deze heb je je “custom painted” golfstick voor winners. De originele video van dit experiment vind je terug op onze Facebook pagina.

Schilderen is onze passie: al meer dan 70 jaar

Ons schildersbedrijf heeft meer dan 70 jaren ervaring met industriële schilderwerkenschilderen van bedrijfsgebouwenopenbare infrastructuren en particuliere woningen. Onze schilders zijn één voor één experts in hun vak. We laten niks aan het toeval over.

Contacteer ons om uw plannen te bespreken. We maken er graag tijd voor.