Plannen om je woning of bedrijfsgebouw te laten schilderen? Laat je adviseren.

Schildersbedrijf Pattyn heeft meer dan 75 jaar ervaring met het schilderen en onderhouden van woningen, industriële installaties, bedrijfsgebouwen en openbare infrastructuren. Wij kunnen elk schilderproject aan. Heb je plannen om te schilderen? Contacteer ons om ze samen met jou te bespreken. We maken er graag tijd voor.

Maak een afspraak

Moeskroen – Bedrijfsgebouw schilderen

Interieur Avenue Gaverzicht viert in 2018 dubbel feest: enerzijds het 70-jarig bestaan en anderzijds de uitbreiding van de bestaande Okay-vestiging in Moeskroen tot een volwaardig Gaverzicht filiaal.

In het verleden werd reeds diverse keren beroep gedaan op Schildersbedrijf Pattyn voor schilderwerken in de vestiging te Deerlijk. Recent werd ook de voorzijde van de imposante inkomboog te Moeskroen opgefrist en voorzien van de kenmerkende donkerblauwe Gaverzicht tint. In de ruime inkomhal werden de grauwe betonnen plafonds, balken en kolommen wit geverfd en dit creëerde een frisse, heldere en aangename omgeving voor de klanten.

Deze opdracht was niet voor doetjes! Er werd tot op 20 meter hoogte gewerkt vanuit hoogwerkers en rolsteigers. Uiteraard veilig, met gekeurd materieel en de nodige valbescherming.

Project     Bedrijfsgebouw schilderen
Klant         Interieur Avenue Gaverzicht
Jaar          2018