Stofvrij werk: onderhoud van opslagtanks

Normaal gezien behandelen we het oppervlak in eerste instantie door het te zandstralen of te gritstralen. In de nabije omgeving van de opslagtanks van Tameco bevinden zich de parkings met nieuwe wagens. Het spreekt voor zich dat we geen risico konden nemen: stofhinder en verspreiding van afgestraalde verontreinigingen zouden het wagenpark kunnen beschadigen.

Als volwaardig alternatief reinigden de schilders van Pattyn de ondergrond door “water jetting” of “waterstralen” onder zeer hoge druk (ca. 2.500 bar). Met deze methode is de hinder voor de omgeving veel beperkter. Na droging van het oppervlak brachten we aansluitend een performant verfsysteem aan in 3 lagen. Gezien de bijzondere reiniging was ook de keuze van de primer heel belangrijk.

Schildersbedrijf Pattyn heeft meer dan 70 jaren ervaring met het schilderen en onderhouden en van industriële installaties, bedrijfsgebouwen, openbare infrastructuren en huizen. Ja, ook uw huis verven wij. Onze schilders kunnen rekenen op een permanente bijscholing en zijn één voor één experts in hun vak. We laten niks aan het toeval over.

Contacteer ons om uw plannen te bespreken. We maken er graag tijd voor.

Zeebrugge – Onderhoud opslagtanks

Het dak van een stalen opslagtank bij het bedrijf Tameco in de haven van Zeebrugge was aan een grondige opfrisbeurt toe.


ProjectOnderhoudswerkenKlantTamecoJaar2016