Sint-Eloois-Winkel – interieur villa schilderen

De bewoners van deze moderne woning in minimalistische stijl beslisten in samenspraak met het Brugse architectenbureau Govaert & Vanhoutte en Schildersbedrijf Pattyn om de wanden, het plafond en een deel van het binnenschrijnwerk een witte kleur te geven.

Na grondige voorbereiding bestaande uit plamuren, schuren, aanbrengen van vliesbehang en geschikte primer, hebben de vaklui van Pattyn de muren en de plafonds afgewerkt met een matte, reinigbare en aanzetvrije dispersieverf. Het binnenschrijnwerk werd door schildersbedrijf Pattyn behandeld met een matte, slijtvaste, watergedragen acrylaatpolyurethaan lakverf die goed bestand is tegen (hand)vet en vuil.

Wit en tergelijkertijd warm

Niettegenstaande de zuiver witte tint van plafonds, muren en schrijnwerk biedt de combinatie hiervan met de houten accenten in afromosia, de gordijnen en het zorgvuldig gekozen los meubilair een voldoende warme uitstraling en huiselijke sfeer. Een puike interieurrealisatie mede dankzij het verfijnde vakmanschap van schildersbedrijf Pattyn.