Pattyn Pattyn-3D-Lift-Gullegem

Gullegem - Binnenmuren schilderen van een bedrijfsgebouw

3D-Lift is een bloeiend bedrijf dat actief is op de nichemarkt van de meeneemheftrucks. Onder de leiding van Dimitri Dejonckheere en Evelyne Dupont staat 3D-Lift in voor de verkoop, de verhuur en het onderhoud van deze toestellen. Het bedrijf investeert momenteel in een nieuwbouw op het bedrijventerrein Gullegem-Moorsele en contacteerde Schildersbedrijf Pattyn voor de binnenschilderwerken.

In een eerste fase werden de muren van de reinigingsloods en de olieopslagruimte geverfd met een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke 2-componenten PU-coating. In dezelfde ruimtes werd eveneens de betonvloer geschuurd, ontstoft en behandeld met een slijtvaste epoxy vloercoating. Deze investering zal ongetwijfeld een uitermate positief effect hebben op de onderhoudbaarheid en de levensduur van de behandelde bedrijfsruimtes.

Schilderen is onze passie: al meer dan 70 jaar

Schildersbedrijf Pattyn heeft meer dan 70 jaar ervaring met het schilderen en onderhouden van industriële installaties, bedrijfsgebouwen, openbare infrastructuren en woningen. Contacteer ons om uw plannen te bespreken. We maken er graag tijd voor.

 

Terug naar projecten