Je wil je interieur verven. Misschien denk je eraan om je woonkamer in één egaal kleur te verven? Of toch liever kleuren combineren? Vind je zelf dat je woonkamer er te klein uitziet? Wil je ze vergroten? Verf eens één muur in een ander kleur dat opvalt. Een accentmuur dus.

Kleine ruimte of grote ruimte: kies de juiste muur

In kleinere ruimtes raden we aan om accentmuren te verven in een effen kleur. Accentmuren met motieven (texturen, lijnen, …) zijn beter geschikt voor grotere ruimtes. Bepaalde accenten op de muur zorgen ervoor dat je kleine woonkamer er groter uitziet. Horizontale lijnen op een accentmuur doen je woonkamer in de lengte vergroten terwijl verticale strepen de hoogte accentueren.

Welke muur past het best als accentmuur?

Daar valt veel over te zeggen. Een accentmuur mag niet te druk overkomen. In je woonkamer, living of eetplaats kan je bijv. als accentmuur de muur nemen waartegen je zetel, eettafel of dressoir staan. Je meubels zorgen ervoor dat de accentmuur niet te druk overkomt.

Je interieur verven? Hoe kan Schildersbedrijf Pattyn je hierbij helpen?

Heb je geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan ben je bij Schildersbedrijf Pattyn aan het juiste adres. Ons team van schilders heeft jarenlange ervaring in het schilderen van woningen, villa’s, rijwoningen, appartementen, … zowel voor je interieur als je buitengevels bespreken we graag jouw plannen. Neem even contact met ons op en wij maken er werk van.